Loading... Please wait...

Classy Up Do

Välkomna våren med en frisyr som du kommer att se tillbaka på och minnas för alltid . Den här frisyren tillsammans med Mastey Color Protection produkter hittar du på röda mattan i Los Angeles och modescenen i New York . Denna klassiska frisyr kan skapas med hjälp av Mastey nya Color Protection serie av certifierade gröna hårvårdsprodukter. Dessa produkter ger prestanda och resultat som kommer att göra det mycket enklare att få till denna stil.

 mastey-classic-holiday-up-do.jpg

Skapa denna klassiker i sju enkla steg. 


classic-up-do-styling-kit.jpg

Köp Mastey Color Protecting Classy Holiday Up Do Hair Kit för 895 kr (Ordinarie pris 1350 kr) för att återskapa denna look. 
Gratis frakt från bangerhead.se

Köp Nu!


Steg ett

Mastey Hair Color Protecting Hair Care Sulfate-Free Shampoo and Daily Conditioner

Börja med att ordentligt rengöra och förbereda håret med hjälp Mastey s Color Protecting sulfatfria Shampoo och följ upp med Daily Condiner för att reda ut. Dessa produkter är sulfatfria, innehåller inga parabener , inga ftalater . De mjukar upp, återfuktar håret och är rika på antioxidanter som druvkärneextrakt för att förlänga livslängden på din hårfärg.
 
* Om du extremt har skadat hår så använd Mastey s Color Protecting Restorative Mask för att hjälpa till att reparera torrt och skadat hår . Det kommer att jämna och mjuka samtidigt stärka håret . Det förbättrar hårets elasticitet och struktur och förbättrar samtidigt hårets hanterbarhet. Använd 2-3 gånger i veckan eller efter behov. 


Steg två

Mastey Hair Color Protecting Volumizing Foamer Mouse

Efter ett du nu återställt hårets hälsa och vitalitet så kan du nu använda Masteys Color Protecting Volumizing Foam och massera in vid rötterna på ditt hår för att ge ett kraftfullt lyft som kommer att hålla hela dagen. 


Steg tre 

Torka håret helt.  


Steg fyra

Tuppera sedan försiktgt på huvudets krona. Detta kommer att hjälpa dig att skapa volymen du ser på fotot. 


Steg fem

Mastey Hair Color Protecting Defining Cream with Anti-Oxidant Grape Seed Extract

Nästa steg är att använda en liten mängd Mastey Color Protection Defining Cream med argan och olivolja för att bidra till att jämna och undvika frissigt och flygigt hår . Dra upp håret halvvägs och säkra med en hårnål eller med dekorativa clips. Vara rädd för att låta kreativiteten flöda det finns det inget fel sätt. 


Steg sex

Dra sedan upp resten av håret upp i en låg bulle. 


Steg Sju

Mastey Hair Color Protecting Dry Wax with Anti-Oxidant Grape Seed Extract Mastey Hair Color Protecting Finishing Spray with Anti-Oxidant Blueberry Extract

 

 

Avsluta med Mastey Color Protecting Dry Wax med arganolja och olivolja i kombination med Mastey Color Protecting Finish spray. Produkterna ger långvarig stadga utan build-up eller av fjällande. 


 

chat iconOur newsletter

Mastey de Paris, Inc.
25413 Rye Canyon Road
Santa Clarita, CA 91355
Made in the U.S.A.
Toll Free: 800.662.7839
Fax: 661.257.4814
SMS:Text your question to: 310.776.6155

Popular Brands

Recent Updates