Loading... Please wait...

Sexy Hair

Bli den hetaste gudinnan i vår . Värdinna för din vårfest med stil och finess . Återskapa denna look utan problem med hjälp av Mastey s Color Protection serie.

 mastey-color-protecting-sexy-holiday-hair.jpg

Skapa denna sexiga frisyr i sex enkla steg . 


sexy-holiday-hair-styling-kit.jpg

Köp Mastey Color Protecting Sexy Holiday Hair Kit för 725 kr (Ordinarie pris 1095 kr) för att återskapa denna look.

Gratis frakt från bangerhead.se 

Köp Nu!


Steg ett

Mastey Hair Color Protecting Hair Care Sulfate-Free Shampoo and Daily Conditioner

Börja med att ordentligt rengöra och förbereda håret med hjälp Mastey s Color Protecting sulfatfria Shampoo och följ upp med Daily Conditioner för att reda ut.  
 
* Om du extremt har skadat hår så använd Mastey s Color Protecting Restorative Mask för att hjälpa till att reparera torrt och skadat hår . Det kommer att jämna och mjuka samtidigt stärka håret . Det förbättrar hårets elasticitet och struktur och förbättrar samtidigt hårets hanterbarhet. Använd 2-3 gånger i veckan eller efter behov. 


Steg två

Mastey Hair Color Protecting Argan Oil, Olive Oil, and Grape Seed Extract Leave - In Treatment

När du nu återställt hårets hälsa och vitalitet så kan du nu använda Mastey s Certified Argan and Olive Oil Leave - in Treatment.. Denna kommer att försegla fjällskiktet och skyddar håret mot värme . Denna produkt kan användas i vått eller torrt hår. Efter appliceringen torka håret helt. 


När håret är helt torrt

Steg tre 

Använd en medeltjock locktång eller lockstav och ta små sektioner med början längst ned och arbeta dig mot toppen av huvudet . Använd fantasin och var inte rädd för att vara kreativ .  


Steg fyra

Mastey Color Protecting Dry Wax

När håret är lockat , använd Mastey Color Protecting Dry Wax. Detta kommer att definiera och kontrollera texturen samtidigt som det ger liv och rörelse till håret . Kontroll som låter dig vara kreativ. 


Steg fem

Välj en sida eller riktning som du vill börja från för att skapa en bas . Samla håret och fäst vid en liten osynlig bas . Använd hårnålar för att löst säkra lockarna runt basen. 


Steg sex

Mastey Hair Color Protecting Finishing Spray with Anti-Oxidant Blueberry Extract

Sist men inte minst Avsluta med Mastey s Color Protecting Finishing Spray. Denna Finish Spray kommer inte att fjälla eller fastna . Den tillåter dig att vara värdinna för festen långt in på småtimmarna på natten och ändå se strålande ut. 


 

chat iconOur newsletter

Mastey de Paris, Inc.
25413 Rye Canyon Road
Santa Clarita, CA 91355
Made in the U.S.A.
Toll Free: 800.662.7839
Fax: 661.257.4814
SMS:Text your question to: 310.776.6155

Popular Brands

Recent Updates